Tvrtka Mobis electronic d.o.o. započela je s radom u Bosni i Hercegovini 2001. godine kao poduzeće za proizvodnju, usluge i promet elektroničkih proizvoda. Od tada djeluje kao jedini ovlašteni uvoznik Nokia mobilnih uređaja, Lumia pametnih telefona i Alcatel uređaja za Bosnu i Hercegovinu. Od samog početka sudjeluje u razvoju telekomunikacijskog tržišta kroz suradnju sa svim operaterima i razvojem servisnih usluga za mobilne uređaje.
Znanja i iskustva na području marketinga, prodaje i postprodaje, koja smo stekli 20-godišnjim djelovanjem u regiji, primjenjujemo na svim lokalnim tržištima poštujući najviše industrijske standarde.
Jedan smo od prvih i danas najvećih uvoznika telekomunikacijskih uređaja u regiji.

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurnu kupovinu
  • Dostavu na području cijele Bosne i Hercegovine
  • brzu i sigurnu isporuku
  • podršku kupcima ( 033 712 080 ili webshop@mobis.ba)

 

Više o 25 godina uspješnog poslovanja tvrtke MOBIS-electronic možete pronaći na korporativnoj stranici klikom na www.mobis-electronic.com. 

Naši partneri

Od 1994. godine Mobis-Electronic d.o.o. Zagreb djeluje kao ovlašteni distributer tvrtke Nokia Corporation, najvećeg svjetskog proizvođača mobilnih uređaja i opreme. 

Danas uspješno surađujemo s respektabilnim partnerima i brandovima kao što su Alcatel, Microsoft, Emporia, Doro, Mozo, Evolveo i mnogi drugi.

Naši djelatnici

Tvrtka zapošljava velik broj stručnjaka iz područja ekonomije i elektrotehnike. Naši se zaposlenici redovito usavršavaju kako bi održavali visoku razinu znanja i kvalitete usluge u području marketinga, prodaje, logistike, računovodstva, servisa i tehničke podrške. 

Naša misija

Cilj nam je pružiti najbolju ponudu mobilnih uređaja, usluga i dodatne opreme svakom korisniku te vrhunsku podršku za održavanje istih.

Zavirite u atraktivnu mobis.ba ponudu